Doniraj ne stigmatiziraj!

Smo nevladna organizacija s statusom humanitarne organizacije, ki nam ga je leta 2005 podelilo Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve in enake možnosti (MDDSZEM), in delujemo v javnem interesu. Poleg MDDSZEM, nas finančno in materialno podpirajo tudi Mestna občina Ljubljana, Ministrstvo za zdravje, FIHO, Zavod RS za zaposlovanje ter nekatere občine, kjer izvajamo terensko delo.

Sredstva omenjenih sofinancerjev so namenska, torej jih lahko porabimo za stroške dela, za najemnino in kritje materialnih in drugih administrativnih stroškov programov. Z njimi pa ne moremo pokriti vseh stroškov, ki jih imamo z izvajanjem programov. Zato smo veseli vsakega prispevka in podpore.

Sredstva lahko donirate na naš račun:

Društvo za zmanjševanje škode zaradi drog Stigma,
Hacquetova 9,
1000 Ljubljana

TRR: SI56 0201 0025 4000 868
Davčna številka: 25499777
Davčni zavezanec: NE
Koda namena: CHAR

Plačila prostovoljnih prispevkov so na večini bank oproščena provizije.

1 % dohodnine, ki bi vam jih v vsakem primeru odvedla država, namenite Društvu Stigma. Prispevek vam ne bo povzročil nobenega dodatnega finančnega bremena, temveč le zadoščenje, da pomagate ljudem.

Izpolnite spodnji spletni obrazec, ga natisnite in ga pošljite na pristojni finančni urad ali na: Društvo za zmanjševanje škode zaradi drog Stigma, Hacquetova 9, 1000 Ljubljana.

Donacije preko Paypala (kmalu)

Za vsa vprašanja v zvezi z donacijami nas kontaktirajte na 01 430 12 05 ali drustvo.stigma@siol.si

Hvala, ker podpirate programe Društva Stigma!