Spoštovani in spoštovane!

Vabimo vas, da se udeležite nacionalne konference Krasni novi svet. Konferenca bo potekala 28.11. 2023 od 9h do 16h, v Centru za zaščito in reševanje na Igu.

Namen konference je osvetliti položaj NVO na področju drog in zasvojenosti, ter izzivov s katerimi se srečujemo v praksi pri delu z najranljivejšimi skupinami. Konferenca bo usmerjena v spremembe sistema in delovnih praks, ki bi omogočale kvalitetno podporo in pomoč vsem uporabnikom drog in njihovim družinam. Posebna pozornost bo namenjena mladim, brezdomnim in starajočim uporabnikom drog.

Število mest je omejeno, prijave sprejemamo do 24.11.2023

Cena kotizacije za konferenco je 50 EUR. Dijaki, študenti in članice Zveze NVO prejmete 50% popust, za brezposelne je udeležba brezplačna.

Povezava do registracije: Klikni tu!

Program in urnik konferenceKlikni tu!

Veselimo se srečanja z vami.
Jurij Anžin
Predsednik Zveze NVO na področju drog in zasvojenosti


“Večina ljudi ima v najslabšem primeru hudo in v najboljšem primeru tako dolgočasno, ubogo in omejeno življenje, da je bila nuja, da uidejo, hrepenenje da bi bili nadčutni, pa čeprav samo za nekaj trenutkov, zmeraj ena od glavnih želja duše. “ Aldous Huxley


OBVESTILO O SNEMANJU DOGODKA
Dogodek nacionalna konferenca z naslovom Krasni novi svet, bo sneman z namenom osveščanja širše javnosti o omenjeni javnozdravstveni problematiki oz. poročanja o dogodku.
Upravljanje s fotografijami in posnetki, ki bodo narejeni na dogodku, bo potekalo v skladu z veljavnim nacionalnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1 [3]) in Uredbo (EU) 2016/679 [4]. Posnetek spletnega dogodka bo javnosti dostopen prek povezave, objavljene na spletni strani.
Fotografije se bodo nanašale na dogodek na splošno in ne na posamezne udeležence. Z udeležbo na spletnem dogodku soglašate, da ste seznanjeni z navedenimi informacijami, ki nam dovoljujejo snemanje in fotografiranje na dogodku.